Prevermo

Dienstverlening

Prevermo B.V. te Huizen is een initiatief van de heren Bakker, Jüch en Écart Invest. Insteek van Prevermo is om door middel van zowel acquisities als autonome groei een speler van formaat te worden in de markt van HR services en daarbinnen meer specifiek gericht op mobiliteit, re-integratie en verzuim. Doelstelling is om via landelijke dekking integrale verzuim en re-integratie oplossingen aan te bieden aan de markt. Écart draagt bij aan deze ambitie.

Prevermo realiseerde op 27 mei 2016 haar eerste acquisitie: AMK re-integratie (Utrecht). AMK richt zich volledig op spoor 2 re-integratie. De activiteiten van de Banensolliciteit uit Rotterdam werden eveneens overgenomen. Een tweede acquisitie die hierop volgde betreft Lengersdorf (Hoofddorp), een re-integratie en outplacement organisatie met landelijke dienstverlening.  De derde acquisitie, De Bedrijfspoli, is in oktober 2016 gerealiseerd. De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst met eigen spreekuurlocaties in Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast werken de eigen bedrijfsartsen, casemanagers en arbeidsdeskundigen ook op de locatie(s) van de klanten. De Bedrijfspoli begeleidt organisaties met het opstellen van hun verzuimbeleid, de preventie van ziekteverzuim en het bevorderen van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. De overname van deze arbodienst versterkt de mogelijkheden van Prevermo om met professionals bezig te zijn met de begeleiding en re-integratie van van (zieke) werknemers naar het werk.

In april 2017 werd Prevermo tevens eigenaar van Certego B.V. Certego is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van sociale zekerheid en werk & inkomen en richt zich daarmee op private opdrachtgevers. Vanuit de overtuiging dat het bieden en hebben van werk maatschappelijk gezien de beste oplossing is, worden werkgevers (schadelast beperking) en werknemers (inkomen continuïteit) middels kortstondige re-integratie trajecten bediend. Dit gebeurt middels een netwerk aan partners (ZZP).

De visie op een veranderende arbeidsmarkt en een daarop afgestemde missie sluit uitstekend aan op de denkbeelden van AMK Groep BV. Certego en AMK Groep zijn nu zusterbedrijven op het brede vakgebied van arbeidsmobiliteit. Van oudsher ligt binnen de arbeidsmobiliteit de kracht van AMK meer op Spoor 2 re-integratie. De kracht van Certego ligt meer op ZW-Flex re-integratie.

“Onze eerdere gezamenlijke vennootschap 5D heeft plaatsgemaakt voor Prevermo. In beide gevallen is sprake van een samenwerking tussen management en participatiemaatschappij. In Écart hebben wij een partner gevonden die onze overnames mogelijk heeft gemaakt. Écart verschaft ons de ruimte om te ondernemen.”

André Bakker en Buck Jüch

“André Bakker en Buck Jüch hebben een goed track record, investeren zelf in de onderneming en zij vullen elkaar goed aan. Daarmee is een goede basis gelegd om de nieuwe vennootschap Prevermo door te laten groeien.”

Rolf Metz