NL | EN


Contact

Écart Invest 1 B.V.
Alexanderstraat 23

2514 JM Den Haag

 

T: 070 – 3554788
E: info@ecart.nl

 

Contact        Liesbeth Bogtstra
Directie        Leo Zijerveld en Rolf Metz

 

Routebeschrijving vanaf A12:

Rijdt de Utrechtse baan uit en sla aan het einde linksaf, de Zuid-Hollandlaan op. Volg vervolgens borden Centrum Noord/MCH Westeinde via de aparte linkerrijstrook om rechts voor te sorteren de Koningskade op. Neem vervolgens de eerst afslag links, de Mauritskade. Na ca. 450 meter slaat u rechtsaf de Alexanderstraat. Écart bevindt zich bijna aan het einde van de straat aan de rechterzijde.

 

Routebeschrijving vanaf A44:

Rijdt de A44/Rijksstraatweg uit, die overgaat in de Zuid-Hollandlaan. Volg vervolgens borden Centrum Noord/MCH Westeinde via de aparte linkerrijstrook om rechts voor te sorteren de Koningskade op. Neem vervolgens de eerst afslag links, de Mauritskade. Na ca. 450 meter slaat u rechtsaf de Alexanderstraat. Écart bevindt zich bijna aan het einde van de straat aan de rechterzijde.


Klik hier door naar de Routeplanner openbaar vervoer

 

Investeringsaanvraag

U kunt uw investeringsaanvraag indienen via dit contactformulier. Wij zullen uw aanvraag beoordelen aan de hand van onze investeringscriteria:  

 

Écart richt zich op bedrijven met een ondernemingswaarde die ligt tussen EUR 5 - EUR 20 miljoen en een EBITA van EUR 1 - 3 miljoen. Écart investeert in jonge, snel groeiende bedrijven mits het management een duidelijke trackrecord heeft en zelf aanmerkelijk in liquide middelen mee investeert.

 

Écart investeert niet in turn-arounds, horecabedrijven en onroerend goed ondernemingen.


Aard van het bedrijf *


Geschatte grootte van de investering *


Liquide middelen die huidig management en aandeelhouders zelf bereid zijn in te brengen *


Reden van de investering *


Uw naam *


Bedrijf *


Uw functie *


Adres *


Postcode / plaats *


Telefoon *


E-mail *


WebsiteAanvraag verzenden